Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταCaprylyl Methicone

Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone υγρό Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen το ίδρυμα

Πιστοποίηση
Κίνα Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είμαι ευτυχής βρίσκω το καλό υλικό από την Κίνα. Τα προϊόντα του Batai είναι πολύ καλά.

—— Imran Ahmed

Το πήκτωμα σιλικόνης φέρνει το ομαλές συναίσθημα και τη σύσταση σκονών. είναι συμπαθητικό υλικό στο καλλυντικό.

—— JORGE GARDEA

Είμαι Online Chat Now

Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone υγρό Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen το ίδρυμα

Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone υγρό Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen το ίδρυμα
Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone υγρό Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen το ίδρυμα Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone υγρό Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen το ίδρυμα Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone υγρό Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen το ίδρυμα Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone υγρό Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen το ίδρυμα Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone υγρό Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen το ίδρυμα Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone υγρό Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen το ίδρυμα

Μεγάλες Εικόνας :  Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone υγρό Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen το ίδρυμα

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Guangzhou, Κίνα
Μάρκα: Batai
Πιστοποίηση: TDS, SDS, COA, SGS
Αριθμό μοντέλου: BT-6034
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 200kg
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg/50kg ανά τύμπανο
Χρόνος παράδοσης: 5-7 εργάσιμες ημέρες μετά από να λάβει την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 20 τόνοι το μήνα

Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone υγρό Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen το ίδρυμα

περιγραφή
Όνομα προϊόντων: Caprylyl Methicone CAS αριθ.: 17955-88-3
EINECS/ELINCS αριθ.: 241-881-3 Εμφάνιση: Διαφανές υγρό
Συγκεκριμένη πυκνότητα (25℃): 0,83 ~ 0,87 Ιξώδες (25℃, MPA·του s): 3-8
Δείκτης διάθλασης (n/20D): 1.4000 ~ 1,4200 Εφαρμογή Methicone Caprylyl: Το Suncare/το ίδρυμα/το πετρέλαιο/το χείλι τρίχας σχολιάζουν
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Άριστη συμβατότητα/κολλώδης σύσταση Redusing
Υψηλό φως:

Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone

,

Υγρό Methicone Caprylyl

Υγρό Caprylyl Methicone πετρελαίου σιλικόνης Caprylyl με Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen/το ίδρυμα

 

Όνομα INCI: Caprylyl Methicone

 

Περιγραφή Methicone Caprylyl

 

Για ομαδοποιήστε octly όπως της διακλαδωμένης αλυσίδας, Caprylyl Methicone BT-6034 μπορεί να θεωρηθεί ως πολυσύνθετη καλλυντική πρόσθετη ουσία με το ελαφρύ μοριακό βάρος και το χαμηλό ιξώδες, και καλύτερο moisturizer με την αναζωογόνηση της επίδρασης από άλλο πτητικό πετρέλαιο σιλικόνης. Το προϊόν μπορεί να αναμίξει με το ορυκτέλαιο, το πετρέλαιο εγκαταστάσεων και τον εστέρα, και να μειώσει την ένταση επιφάνειας των προϊόντων πετρελαίου και το λίπος. Σαν ιδανικό μέσο διασποράς, BT-6034 και βελτιώνουν την προσκόλληση και spreadability δερμάτων όταν χρησιμοποιείται για να διασκορπίσουν τη χρωστική ουσία.

 

 

Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone υγρό Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen το ίδρυμα 0

 

Έχετε συναντήσει αυτών εξοργίζοντας πρόβλημα;

 

1. Διασπορά χρωστικών ουσιών όχι καλά;

2. Μετανάστευση της σκόνης χρωστικών ουσιών;

3. Η solubilization ικανότητα του πετρελαίου δεν είναι καλή;

4. Κολλώδες και συναίσθημα λιπών;

 

Έτσι χρειάζεστε ένα πολυσύνθετο πετρέλαιο σιλικόνης για να σας βοηθήσετε να το λύσετε!

 

Χαρακτηριστικά Methicone Caprylyl

  • Το Octyl πετρέλαιο σιλικόνης έχει τη μέτρια αστάθεια

  • Octyl ελαιοδοχείο σιλικόνης συμβατό με ένα ευρύ φάσμα των καλλυντικών συστατικών

  • Το Octyl ελαιοδοχείο σιλικόνης μειώνει την ένταση επιφάνειας του λίπους

  • Το Octyl πετρέλαιο σιλικόνης παρέχει eexcellent spreadability, μειώνει το tackiness και λιπαρός αισθανθείτε του φυτικού ελαίου

 

Χαρακτηριστικό 1 Methicone Caprylyl: Αστάθεια

 

 

Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone υγρό Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen το ίδρυμα 1

 

Χαρακτηριστικό 2 Methicone Caprylyl: Spreadability

 

 

Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone υγρό Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen το ίδρυμα 2

Χαρακτηριστικό 3 Methicone Caprylyl: Compatability

 

Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone υγρό Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen το ίδρυμα 3

 

Χαρακτηριστικό 4 Methicone Caprylyl: Διασπορά χρωστικών ουσιών

 

 

Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone υγρό Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen το ίδρυμα 4

 

Χαρακτηριστικό 5 Methicone Caprylyl: Solubilization

 

 

Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone υγρό Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen το ίδρυμα 5

 

 

Οφέλη Methicone Caprylyl

 

 

Άριστη συμβατότητα

Η διπλή δομή ομάδας όχι μόνο καθιστά τη σιλικόνη Caprylyl συμβατή με το πετρέλαιο σιλικόνης, αλλά και το συμβατό σύστημα με το λίπος αλυσίδων άνθρακα μη της σιλικόνης. Είναι καλός μεταφορέας του ενεργού θέματος και άλλων συστατικών στις καλλυντικές διατυπώσεις.

Αναζωογόνηση

Παρουσιάζει την ελαφρότητα, την αναζωογόνηση και εύκολη διάδοση λόγω του χαμηλού ιξώδους.

Μείωση του λιπαρού συναισθήματος

Μπορεί να μειώσει την ένταση επιφάνειας άλλων προϊόντων πετρελαίου, βελτιώνει το preadability του κολλώδους πετρελαίου, μειώνει το greasiness.

Άριστος διασκορπίστε το μέσο

Μπορεί να μειώσει την ένταση επιφάνειας άλλων προϊόντων πετρελαίου, improvespreadability του κολλώδους πετρελαίου, να μειώσει το greasiness.

 

 

 

Μέθοδοι εφαρμογής Methicone Caprylyl

 

1. Αστάθεια: Η μέσος-πτητική πολλών χρήσεων σιλικόνη το oil.@90 ℃ για 1 ωρ., η υπόλοιπη ποσότητα είναι 81%-- που σημαίνει κατάλληλο χρησιμοποιημένος στο καλλυντικό χρώματος. Στη θερμοκρασία δωματίου (25 ℃) είναι σταθερό που αποθηκεύεται στο σταθεροποιημένο εμπορευματοκιβώτιο.

2. Διασκορπίστε τη σκόνη χρωστικών ουσιών στα προϊόντα σύνθεσης: Θεωρείται ως μέσο διασποράς στη διατύπωση.

Μέθοδος χρήσης:

a) Το μίγμα με τη σκόνη χρώματος, κάνει τη σκόνη διεισδύθηκε από τα BT-6034

b) Ομογενοποίηση του αναμίκτη

c) Προσθέστε στη φάση πετρελαίου στη διατύπωση ως υγρό χρώματος.

3. Διαλυτικό μέσο στη μέθοδο χρήσης διατύπωσης: Προσθέστε στη διατύπωση άμεσα και το μίγμα μέχρι ομοιόμορφο.

 

Caprylyl Methicone χρησιμοποιώντας την επίδραση

 

BT-6034 Caprylyl Methicone που χρησιμοποιήθηκε ευρέως Sunscreen, κρέμα του BB, κρέμα των CC, κρέμα φροντίδας δέρματος, ουσία, Remover Makeup, ίδρυμα, πίεσε τη σκόνη, τη σκιά ματιών και το κραγιόν και ούτω καθεξής.

 

Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone υγρό Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen το ίδρυμα 6

 

Πληροφορίες επιχείρησης

 

Σαν σφαιρικό γενικό προμηθευτή λύσεων του organosilicone στα καλλυντικά, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας και της ανάπτυξης, της παραγωγής, του μάρκετινγκ και των πωλήσεων, νέα υλική Co. Guangzhou Batai, το ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2009 και το εργοστάσιο ακολουθεί το σύστημα διαχείρισης του ISO 9001:2015 για να διατηρήσει μια κατάλληλη και επιτυχή λειτουργία για την καλύτερη διαβεβαίωση ποιοτικών προϊόντων. Στοχευμένο στην ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος και το idela αγνότητας στην έρευνα και την ανάπτυξη, Batai έχει λάβει την εθνικά καινοτομία και τα enterpriseawards για το πολλαπλάσιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση. Με το εργοστάσιο τετραγωνικών μέτρων 6000 μας σε Guangzhou με τον προηγμένο εξοπλισμό, η ικανότητα παραγωγής μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις πελατών του περιορισμού της χρονικής ανοχής για τις εσωτερικές και υπερπόντιες απαιτήσεις, και επίσης το εργαστήριο εφαρμογής μπορεί αμέσως αλληλεπιδρώντας με τους πελάτες μας με την εμπράγματη βιομηχανική εμπειρία και τον καινοτόμο τύπο. Τώρα, έχουμε την αντιπροσωπεία πωλήσεων στη Σαγγάη Κίνα και τους διανομείς σε πολλές χώρες για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας.

 

 

Πετρέλαιο σιλικόνης Caprylyl Methicone υγρό Octyl Polymethylsiloxane για Sunscreen το ίδρυμα 7

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Batai Chemical Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Glenice

Τηλ.:: +8615766247198

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)