|
Λεπτομέρειες:
|
| Χαρακτηριστικός: | Εξαιρετικό σχηματισμό φιλμ, ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα | Σταθερότητα: | Σταθερό υπό κανονικές συνθήκες |
|---|---|---|---|
| Διαθέσιμο δείγμα: | Ναί | Εφαρμογές: | Χρησιμοποιείται ως σχηματιστής φιλμ σε καλλυντικά, αδιάβροχο παράγοντα και συνδετικό υλικό |
| Εφαρμογή: | lip Gloss / Concealer / Foundation | INCI Όνομα: | Τριμεθυλοσιλοξυλικικό |
| Όνομα CTFA: | Τριμεθυλοσιλοξυλικικό | Χημική ονομασία: | Τριμεθυλοσιλοξυλικικό |
| Επισημαίνω: | Τριμεθυλοσιλοξυσιλικό άλας παράγοντας μεμβράνης σιλικόνης,Παράγοντας σχηματισμού μεμβράνης διορθωτικού,Τριμεθυλοσιλοξυσιλικό άλας CAS 56275-01-5 |
||
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Glenice
Τηλ.:: +86 15766247198
Φαξ: 86-20-8609-8280