|
Λεπτομέρειες:
|
| INCI Όνομα: | Τριμεθυλοσιλοξυλικικό | Εφαρμογές: | Χρησιμοποιείται ως σχηματιστής φιλμ σε καλλυντικά, αδιάβροχο παράγοντα και συνδετικό υλικό |
|---|---|---|---|
| Χαρακτηριστικός: | Εξαιρετικό σχηματισμό φιλμ, ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα | Περιεκτικότητα σε πτητική ύλη (%,150°C, 3 ώρες): | < 2 |
| Τύπος: | Μορφή σκόνης | Σταθερότητα: | Σταθερό υπό κανονικές συνθήκες |
| Είσαι Κατασκευαστής: | Ναί | Όνομα CTFA: | Τριμεθυλοσιλοξυλικικό |
| Επισημαίνω: | Αδιάβροχο παράγοντας Τριμεθυλσιλοξυπυριτικό,Εξαιρετική ρητίνη σιλικόνης MQ που σχηματίζει φιλμ,TMS ανθεκτικό στον ιδρώτα |
||
| Διάσταση | Βασικά Σημεία | Βασικά χαρακτηριστικά | Εφαρμογές |
|---|---|---|---|
| Επισκόπηση του προϊόντος |
|
|
Λιπ- γλάνς, υγρό φόνταρισμα, καλλιεργητικό, μακιγιάζ, αντηλιακό |
| Η παράσταση της δημιουργίας ταινιών | Φόρμα διπλής απόδοσης: ελαφριά, ευέλικτη αλλά ανθεκτική, αναπνευστική προστατευτική ταινία για το δέρμα |
|
|
| Ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα | Η συμπαγή μοριακή δομή παρέχει ισχυρή υδροφοβική προστασία και φραγμό |
|
|
| Συμβατότητα και υφή | Εξαιρετική συμβατότητα με τις συμβατικές πρώτες ύλες και ευγενική στο δέρμα |
|
Βελτιστοποίηση τύπου, βελτίωση υφής |
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Glenice
Τηλ.:: +86 15766247198
Φαξ: 86-20-8609-8280